Page 1 of 1

Parkering, tåg, buss, hotell och liknande

Posted: 19 Aug 2012, 02:08
by Optimus
Parkering finns i nära anslutning till samlingsplatsen. Kör du på navigator är samlingsplatsen vid Lögarängsvägen 3 och parkering finns både på Lögarängsvägen 1 och längs med bryggan utmed Lögarängsvägen. Precis vid nummer 3 är det bara 2 timmars parkering så det rekommenderas inte. Alla parkeringsplatserna som jag hänvisat till är kostnadsfria på Lördagar.

Tåg och Buss kommer till samma plats i Västerås. Därifrån är det enklast om du går västerut längs med järnvägen, till vänster när du kommer till en väg som går under järnvägen och sedan mot MarinaZone http://turfgame.com/map/MarinaZone. Samlingsplatsen är på andra sidan om 2 våningsbyggnaden.

Hotell, finns det flera i Västerås. Vissa har rabatter på olika sätt, andra kan vara billigare via en bokningssite (ex.vis http://www.booking.com)
Några exempel är Scandic http://www.scandichotels.se/Hotels/Coun ... -Vasteras/ (har ev. rabatt med ICA-kortet), Ta Inn Hotel http://www.tainnhotell.se/, Aabrin http://abrins.se/ och Hotell Hackspett http://www.vasterasmalarstaden.se/sv/ho ... _s501.html

Har ni fler praktiska frågor ? Ställ dem här !

Re: Parkering, tåg, buss, hotell och liknande

Posted: 19 Aug 2012, 15:14
by Jimo
En bra förteckning gällande övernattning:

http://www.vasterasmalarstaden.se/sv/be ... _s505.html