Zontyper, Orderly-medaljen

Moderator: Zonemakers

WildLynx
Posts: 77
Joined: 12 Aug 2015, 14:19
Country: Finland

Zontyper, Orderly-medaljen

Postby WildLynx » 03 Sep 2019, 14:55

Insåg att orderly-medaljen inte går att ta inom Esbo, eftersom vi saknar monument-zoner helt! Det finns zoner som ligger helt invid olika konstverk eller monument, men de är alla normala zoner. Tex. zonen Batteriparken i Hagalund ligger bredvid ett minnesmärke över luftvärnet under andra värdskriget. Själva minnesmärket är en luftvärnskanon, och den syns från zonen.

Hagalunds kyrka (mellan zonerna Tapiontori och Traktoritalli) saknar helt en zon (liksom också några andra kyrkor/kapell)!

De två ändringarna skulle möjliggöra en Orderly i Hagalund!

Angående minnesmärken, konstverk och statyer (som ju utgör en bra grund för zonläggning) så finns det en webbsida som listar, beskriver och visar alla de som finns i Esbo (tyvärr bara på finska, och tyvärr så saknas kartor): http://espoonperinneseura.net/perinneti ... spoossa-2/
(Liten ordbok som kanske hjälper att hitta bland länkarna: Muistomerkki-minnesmärke, muistokivi=minnessten, muistolaatta=minnesplakett, hauta-grav)

Gammelturfen
Posts: 10
Joined: 01 Sep 2018, 08:17
Country: Sweden

Re: Zontyper, Orderly-medaljen

Postby Gammelturfen » 10 Sep 2019, 22:18

Om det är zoner som ligger vid monument men som inte är klassade som det så lägg en issue på zonen via https://issues.turfgame.com så brukar de lösa det ganska snabbt. Har själv fått en zon på en bro rätt klassad på det sättet.

Munin
Zonemaker
Posts: 355
Joined: 25 Sep 2014, 19:35
Country: Sweden
Location: Uppsala/Sweden

Re: Zontyper, Orderly-medaljen

Postby Munin » 22 Sep 2019, 12:49

Lägg en kort issue på det, så är det ju lätt fixat!


Return to “Zones”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest