Zoom knapparna har bytt plats i nya versionen

Ärenden som vi inte kommer att införa i spelet

Moderators: TBIT, Stonecape

RickStar
Posts: 23
Joined: 17 Nov 2010, 18:16

Re: Zoom knapparna har bytt plats i nya versionen

Postby RickStar » 30 Nov 2010, 17:16


Det är ju bara att trycka "back-knappen" på telefonen annars... mycke smidigare
Det hade jag faktiskt ingen aning om att det funkade! Då kommer jag använda det hädanefter istället för att ta sig till exit i menyn. :)
Tyvärr kommer det inte hjälpa dig att få mer poäng ;)

User avatar
mortuus
Donator
Posts: 498
Joined: 06 Sep 2010, 13:47
Country: Sweden
Location: Malmö

Re: Zoom knapparna har bytt plats i nya versionen

Postby mortuus » 30 Nov 2010, 18:48

klart det kommer ;)
Mobil: Samsung Galaxy S5 White Ort: Malmö
Image Image ImageImage Image ImageImage

User avatar
Jojje
Posts: 694
Joined: 10 Aug 2010, 11:45
Country: Sweden
Location: Sundsvall

Re: Zoom knapparna har bytt plats i nya versionen

Postby Jojje » 30 Nov 2010, 19:44


Det är ju bara att trycka "back-knappen" på telefonen annars... mycke smidigare
Det hade jag faktiskt ingen aning om att det funkade! Då kommer jag använda det hädanefter istället för att ta sig till exit i menyn. :)
Tyvärr kommer det inte hjälpa dig att få mer poäng ;)
På sätt och vis jo! Om jag kan stänga turf snabbare så kan jag ägna mer tid åt att transportera mig mellan zonerna. Och då räcker även batteriet längre! ;)
Bara en zon till

RickStar
Posts: 23
Joined: 17 Nov 2010, 18:16

Re: Zoom knapparna har bytt plats i nya versionen

Postby RickStar » 30 Nov 2010, 20:38

Det är sant! för övrigt hade det inte varit en idé att kunna stänga av gps inte i programmet. Då räcker det ju med att släcka skärmen sen och inte behöva oroa sig för att det dras en massa batteri!? Fast det kanske har varit uppe för diskussion tidigare och ingen funktion som är meningen att ha i programmet?

User avatar
Jojje
Posts: 694
Joined: 10 Aug 2010, 11:45
Country: Sweden
Location: Sundsvall

Re: Zoom knapparna har bytt plats i nya versionen

Postby Jojje » 30 Nov 2010, 20:42

Det är sant! för övrigt hade det inte varit en idé att kunna stänga av gps inte i programmet. Då räcker det ju med att släcka skärmen sen och inte behöva oroa sig för att det dras en massa batteri!? Fast det kanske har varit uppe för diskussion tidigare och ingen funktion som är meningen att ha i programmet?
Ja, det har nog varit uppe redan som förslag, men inte i forumet. Jag nämnde det i chatten någon gång. Och samtidigt så kan man ju se vad folk skrivit i chatten i programmet också. För det visas ju ingen historik där efter man haft stängt.
Bara en zon till

User avatar
iostream
Donator
Posts: 93
Joined: 03 Nov 2010, 06:45
Country: Sweden
Location: Stockholm
Contact:

Re: Zoom knapparna har bytt plats i nya versionen

Postby iostream » 30 Nov 2010, 23:20

Långtryck på gubben. Voilá.

User avatar
Arias
Moderator
Posts: 1355
Joined: 25 Aug 2010, 20:15
Country: Sweden
Location: Uppsala

Re: Zoom knapparna har bytt plats i nya versionen

Postby Arias » 30 Nov 2010, 23:43

Långtryck på gubben. Voilá.
Detta borde tas upp på något vis, tror att det är väldigt många som inte vet om den funktionen.. minns inte hur jag fick veta det, men tvivlar på att det var något annat än ren slump..

Edit: låg visst i help..
Image

User avatar
eddyueue
Master of Stats
Posts: 519
Joined: 04 Aug 2010, 14:51

Re: Zoom knapparna har bytt plats i nya versionen

Postby eddyueue » 30 Nov 2010, 23:48

Bara fegisar som stänger av gps mellan zoner! :evil:

User avatar
iostream
Donator
Posts: 93
Joined: 03 Nov 2010, 06:45
Country: Sweden
Location: Stockholm
Contact:

Re: Zoom knapparna har bytt plats i nya versionen

Postby iostream » 01 Dec 2010, 03:00

Bara fegisar som stänger av gps mellan zoner! :evil:
Samt de som är tvungna att spara batteri.

User avatar
Jojje
Posts: 694
Joined: 10 Aug 2010, 11:45
Country: Sweden
Location: Sundsvall

Re: Zoom knapparna har bytt plats i nya versionen

Postby Jojje » 01 Dec 2010, 03:08

Bara fegisar som stänger av gps mellan zoner! :evil:
Samt de som är tvungna att spara batteri.
Då är jag både feg och energisnål. :)
Bara en zon till


Return to “Nekade”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest