Skåne utmanar Norge

Eliotta
Posts: 25
Joined: 06 Oct 2012, 15:35
Country: Sweden

Skåne utmanar Norge

Postby Eliotta » 09 Feb 2014, 20:23

Skånes stolta turfare utmanar till lagtävling i mars eller april månad. När våren kommer är det dags att på allvar ge sig ut och turfa igen och en lagtävling är utmärkt motivation. Ett krav från vår sida är att våra motståndare måste uppmana och tillåta VEM SOM HELST att vara delaktig och således inte försöka skramla ihop ett elitlag bara för att vinna. Vi vill att denna tävling ska motivera till ökad aktivitet och därmed högre pph på existerande zoner samt större chans till nya zoner, stärkt gemenskap i regionerna och sist men inte minst en morot för den som turfar i liten skala att öka sitt eget turfande.
Eftersom vi önskar att så många som möjligt ska delta och inte vill att någon ska bli nekad anser vi att det bästa sättet att räkna poäng är medelpoäng.
Ett eller flera lag kan utmana oss och vill man inte vara en hel region som lag kan det istället vara en stad, land eller annan sammansättning. Det viktigaste är att det blir ett ordentligt lag (minst 10 personer skulle jag vilja säga) och att alla är välkomna i laget oavsett ambitionsnivå.

Förslag på regler:

- Högst medel vid omgångens slut vinner.
- Zoner får tas hur som helst/var som helst så länge medlemmarna tillhör regionen när omgången avslutas. Vi föreslår allmänt upprop i respektive regionchat. Lagkaptenen har dock sista ordet om laguppställningen
- Laget fryses vid rondens början, dock med följande undantag: för att slippa bestämma om/vem som ska ut pga av inaktivitet tas medlemmar som inte har tagit minst 2500 poäng bort efter de två första veckorna varefter laget är helfruset intill slutet. Gäller bägge lagen. Det betyder att folk som bryter ben, får ryggskott eller stulen cykel vecka 3-4 kvarstår i laget så länge man nått sina 2500 poäng söndag 12:00 den andra veckan, alla andra tas bort.
Eliotta

Return to “Generell”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest