Page 1 of 1

Tervetuloa!

Posted: 30 Oct 2014, 09:32
by GaryGrape
Tervetuloa kaikki Suomenkieliset Turffaajat! Tässä osiossa keskustellaan siis Suomeksi. "Zones"-osiossa käsitellään kaikki vyöhykkeisiin liittyvää, tässä osiossa keskustellaan yleisistä asioista.

Re: Tervetuloa!

Posted: 30 Oct 2014, 20:05
by bocklingen
...niinkuin miten otetaan Order of Aquamen parhaiten? ;)


Skickat från min iPhone 5C via Tapatalk

Re: Tervetuloa!

Posted: 30 Oct 2014, 20:41
by GaryGrape
Esimerkiksi :D

Re: Tervetuloa!

Posted: 22 Jul 2016, 21:46
by Simotic
Kiitoksia tervetuloa toivotuksesta! Joensuun valloitus on aloitettu :D

Re: Tervetuloa!

Posted: 09 Mar 2017, 07:35
by WildLynx
Melko heikosti suomenkieliset ovat tänne löytäneet... :roll: Miten saataisiin enemmän pelaajia Suomeen? Oma panokseni tähän on http://turfgame.fi... Muita ideoita? Mainontaa ja tiedon levittämistä, mutta missä, miten, milloin?

Re: Tervetuloa!

Posted: 27 Oct 2017, 13:07
by GaryGrape
Aloin pelaamaan jälleen parin vuoden tauon jälkeen. En oikein tiedä miten saataisiin enemmän pelaajia. Yritin täällä Vaasassa kiinnittää postereita kaikkialle viimeksi kun olin aktiivinen, mutta ainoa asia joka tapahtui oli että Vaasan Ingress pelaajat löysivät minua - ja he värväsivät minut pelaamaan Ingressiä... ;)

Vaasassa on ainakin paikallisia radio ja TV-kanavia, niiden kautta voisi ehkä herättää kiinnostusta. Luin Ruotsin yleisessä osiossa että joku oli kerran Värmlannissa yhden viikon aikana mainostanut sekä radiossa että kahdessa lehdessä, siitä tuli noin 500 uutta pelaajaa. Pari vuotta myöhemmin määrä oli kuitenkin pienentynyt sen verran, että vain kymmenkunta pelaajaa jäi... :(

Ehkä puskaradio on sittenkin paras tapa...en tosiaan tiedä.