Turf on Ice 2015

User avatar
keasp72
Posts: 37
Joined: 30 Aug 2012, 18:27
Country: Sweden

Turf on Ice 2015

Postby keasp72 » 07 Jan 2015, 08:06

Välkommen på Turf on ice 2015, ett Open Turf Event

Image

Uppdaterat 20/2: Turf on ice blir på land pga den snabbt försämrade isen!!!

Se trailer här: http://youtu.be/X-yl2xc9JTo

Läget på isen 23/1: http://youtu.be/oPZU1DRhf-g

Tävlingen pågår i två timmar. På dessa två timmar ska man ta så många som möjligt av de för dagen specialtillverkade zonerna som finns inom tävlingsområdet. Som vanligt vinner den som har flest poäng.

Var? Västerås (https://www.google.com/maps/d/edit?mid= ... qXMYcP07uk)

När? 21 februari klockan 11-13. OBS! Om isen är dålig blir det ett event på land till fots istället. Detta meddelas i så fall senast den 14 februari.

Hur? Turf on ice sker på Mälarens is, på och runt de plogade banorna. Deltagande sker på egen risk. Alla deltagare måste anmäla sig vid startplatsen både före start OCH efter målgång, och mobilnummer måste lämnas. Isdubbar är obligatoriskt och sjöräddningen kommer att vara informerad om evenemanget. Inga motordrivna fordon är tillåtna av säkerhetsskäl!

Startavgift? Gratis, men vill man vara med och dela på priserna på prisbordet kostar det 40 kr om man anmäler sig i förväg och 60 kr på plats. OBS! Ingen inbetalning i förväg!

Samling? Från klockan 10 vid Öster Mälarstrand (närmaste zon är Mälarpierzone (http://turfgame.com/map/M%C3%A4larPierZone). Kom i tid så att alla hinner anmäla sig (och betala) innan start!

Gratis parkeringar finns nära startplatsen.

Man kan åka buss från järnvägsstationen. Ta då grön linje (2) mot Björnön. Hållplats Vinggatan. Se http://www.vl.se för mer information.

Efter målgång blir det prisutdelning för de som betalat anmälningsavgift!

Ingen försäljning av mat och dryck kommer att ske. Vid startplatsen finns dock restaurant Öster Mälarstrands krog (http://gastrogate.com/restaurang/ostermalarstrandskrog/).

Anmäl er via mail till keasp72@gmail.com. Ange turfalias och telefonnummer till den mobil ni kommer att använda under eventet i mailet. Föranmälan ska ske senast 13 februari.
Last edited by keasp72 on 20 Feb 2015, 19:50, edited 1 time in total.

User avatar
Velocipedryttaren
Posts: 650
Joined: 22 May 2012, 11:27
Country: Sweden
Location: Västerås

Re: Turf on Ice 2015

Postby Velocipedryttaren » 15 Feb 2015, 08:20

En Vecka kvar och isen ligger stabil på Västeråsfjärden.
Idag körs Arosrännet, ett skridskolopp med runt 1000 startande och dom kör inom eventområdet.
Dagens israpport:
Lägesrapport inför Arosrännet:
Det är mycket glasis nära land framför allt i start och målområdet men kommer man utanför den plogade banan så är isen riktigt bra på stora ytor. Det gäller dock att se upp då det finns partier med glasis på flera ställen. (Glasis är överis med luft under, krasar härligt att gå på men bromsar bra så det är stor risk att köra omkull om man kommer in i det med fart.)


Return to “Öppna event”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest