Lusseturf 2016

Citizenbird
Zonemaker
Posts: 26
Joined: 02 Dec 2014, 08:21
Country: Sweden

Lusseturf 2016

Postby Citizenbird » 07 Nov 2016, 11:20

Image

Välkommen på Lusseturf 2016!

För 4:e året i rad är det åter dags för den gemytliga turftävlingen i Västerås skogar. I år med fler zoner och större område! Tävlingen pågår i två timmar. Under dessa två timmar ska du till fots ta så många av de för dagen specialtillverkade zonerna med jultema. Den som har flest poäng när klockan slår 13 blir vinnare! Alla som deltar får eventmedaljen.

När? 11 december klockan 11-13

Var? Västerås
Samling från klockan 10 vid Orientalen, Önstavägen 1 i Västerås. Klockan 10.30 är det en kort genomgång innan deltagarna får sprida sig i området. https://goo.gl/maps/6eyqq5V6TxP2

Startavgift? Gratis att delta, men till dem som betalat anmälningsavgift bjuds det på glögg, lussebullar och pepparkakor. Samt att du får vara med och dela på priser från prisbordet! Föranmälan kostar 40 kr. Har du inte gjort någon föranmälan kostar det 60 kr att anmäla dig på plats under eventdagen. Pengarna från anmälningsavgiften täcker de utgifter vi har för att skapa eventet. Eventuellt överskott går direkt till utvecklingen av Turf.

Hur? Efter målgång blir det prisutdelning och glögg för de som har betalat startavgift. Pristagarna (som betalat) får välja fritt från prisbordet i turordning, så länge priserna räcker.

Tänk på! Ta på dig ett par rejäla skor och varma kläder, för precis som vanligt sker Lusseturf till fots!

OBS! Ingen försäljning av mat och dryck kommer att ske. Tillgång till vatten finns dock i lokalen och granne ligger restaurang Stugan som har pizza, hamburgare, sallad, libanesiska rätter och smörgåsar.

I lokalen finns tillgång till toaletter, omklädningsrum, dusch och bastu.

Anmälan Sker via epost till turfevent.nancy@gmail.com Ange Lusseturf 2016 och ditt turfalias i ämnesraden (ex. Lusseturf 2016, LuciaTurfer). Ni kommer få ett retursvar med betalningsanvisning och ytterligare information. Anmälan och betalning ska ske senast den 9 december. Anmäl gärna också ditt intresse på Facebook https://www.facebook.com/events/1605792889716526

För er som kommer med tåg till Västerås, så går det flera bussar som stannar i närheten av startplatsen.

Från hållplats C vid stationen tar ni någon av följande bussar:
Linje 2 mot Norra Gryta och hoppar av vid hållplats Illervägen.
Linje 6 mot Rönnby och hoppar av vid hållplats Åshagen.
Man kan inte köpa biljett ombord eller via SMS (om man inte är registrerad hos VL). Vid stationen finns dock biljettautomat och Pressbyrån inne på stationen säljer biljetter.

Return to “Öppna event”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest