Medaljer

Här diskuteras saker som rör själva spelandet (gameplay), tiden då du är ute "in action"
User avatar
NSG_turf
Posts: 21
Joined: 25 Oct 2013, 09:39
Country: Sweden

Re: Medaljer

Postby NSG_turf » 27 Sep 2017, 14:48

Ett mycket bra förslag, den medaljen med en integrerad 51z-räknare i appen skulle bredda spelet.

User avatar
NSG_turf
Posts: 21
Joined: 25 Oct 2013, 09:39
Country: Sweden

Re: Medaljer

Postby NSG_turf » 27 Sep 2017, 14:56

Ett mycket bra förslag som skulle inspirera och bredda spelet.

curioso
Posts: 6
Joined: 09 Sep 2017, 11:50
Country: Sweden

Re: Medaljer Lila Zoner

Postby curioso » 06 Oct 2017, 19:58

Hej
Lång tråd denna om medaljer med många bra förslag. Trevligt med många av de nya medaljerna oxå, tex Darkest Ninja och Bridge fanatic. Det "tråkiga" med dom är att det känns som det roliga tog slut så fort.

Jag är mycket för en medalj för långsiktigt turfande, en medlaj som får turfaren att motiveras att fortsätta ta zoner över lång tid. Helst i motionsform.

Därför en medalj för antal sk LILA zoner (de som man besökt minst 51 ggr). Nivå 10 - 25 - 50 - 100 - 250 - 500 purple zones (enligt warden). Det ger med högsta säkerhet ett motiv att få personen att gå eller cykla utan att känna större stress över att kämpa i någon liga eller tabell utan i egen takt jobba för att en eller flera zoner minst 51 ggr.

Jag har mött många turfare som haft olika krämpor och där turfen hjälpt dom att förbättra sin hälsa. Mött en turfare i en sk mulle-zon som sa att han gick hit för att få den som unik. Toppen, underbart. Med en mitt (ja det är säkert flera som tycker detta) skulle man kanske få honom o andra att besöka mullezonen 50 ggr till. Visst är det en hälsobefrämjande medalj??

Jag har ritat ett medlajförslag....fult som attan men finns denna flerstegmedalj är jag övertyg att Turf kommer att få fler personer att besöka tex uddare mulle-zoner fler än en gång.

/Bont
Utmärkt förslag Bont!
Jag börjar få slut på rimliga medaljmål att jobba mot. Nu gör jag faktiskt omvägar för att måla fler zoner lila istället för att ta närmaste vägen hem. En antal lila zoner medalj skulle sporra mig att ta fler omvägar!

/curioso

Limegrön
Posts: 7
Joined: 10 Nov 2017, 20:09
Country: Sweden

Re: Medaljer

Postby Limegrön » 27 Nov 2017, 19:07

Jag har inte läst allt som står här så någon kanske har kommit med dessa förslag tidigare. Jag turfar bara till fots och då är många medaljer omöjliga att ta. Jag tycker att det skulle vara kul med medaljer som gynnar regelbundenhet. Jag tänker tex att man tar samma 10 zoner 7 dagar i rad, eller kanske 15 ggr under en månad eller varför inte 100 ggr under ett år.

Jag tänker också att vissa medaljer skulle kunna avse ett visst år, tex 100 unika zoner tagna under 2018.

Vissa medaljer skulle också kunna vara tidsbegränsade, så att om man tex besöker en kyrkzon vid midnatt så gäller den medaljen i ett år, därefter blir man av med den men kan ta den igen.

På dessa sätt borde det bli roligare för dem som turfat länge för att de kan göra om utmaningarna, men också för nya turfare för att man då tävlar på mer lika villkor.

Nationalparksmedaljen verkar orimlig att ha en tidsbegränsning på. Jag tror det är lättare att ta en zon i varje län än att ta en i 25 olika nationalparker och ändå är inte den tidsbegränsad. Jag är en friluftsintresserad person. Ändå tror jag bara att jag har besökt sex olika nationalparker i hela mitt liv. Det borde även finnas medaljer för färre antal nationalparker, 1, 3, 5, 10, 15, 20, 25 tycker jag verkar vettigt. Och då utan tidsbegränsning.


Return to “Spelrelaterat”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest