Medaljer

Här diskuteras saker som rör själva spelandet (gameplay), tiden då du är ute "in action"
User avatar
NSG_turf
Posts: 21
Joined: 25 Oct 2013, 08:39
Country: Sweden

Re: Medaljer

Postby NSG_turf » 27 Sep 2017, 13:48

Ett mycket bra förslag, den medaljen med en integrerad 51z-räknare i appen skulle bredda spelet.

User avatar
NSG_turf
Posts: 21
Joined: 25 Oct 2013, 08:39
Country: Sweden

Re: Medaljer

Postby NSG_turf » 27 Sep 2017, 13:56

Ett mycket bra förslag som skulle inspirera och bredda spelet.

curioso
Posts: 6
Joined: 09 Sep 2017, 10:50
Country: Sweden

Re: Medaljer Lila Zoner

Postby curioso » 06 Oct 2017, 18:58

Hej
Lång tråd denna om medaljer med många bra förslag. Trevligt med många av de nya medaljerna oxå, tex Darkest Ninja och Bridge fanatic. Det "tråkiga" med dom är att det känns som det roliga tog slut så fort.

Jag är mycket för en medalj för långsiktigt turfande, en medlaj som får turfaren att motiveras att fortsätta ta zoner över lång tid. Helst i motionsform.

Därför en medalj för antal sk LILA zoner (de som man besökt minst 51 ggr). Nivå 10 - 25 - 50 - 100 - 250 - 500 purple zones (enligt warden). Det ger med högsta säkerhet ett motiv att få personen att gå eller cykla utan att känna större stress över att kämpa i någon liga eller tabell utan i egen takt jobba för att en eller flera zoner minst 51 ggr.

Jag har mött många turfare som haft olika krämpor och där turfen hjälpt dom att förbättra sin hälsa. Mött en turfare i en sk mulle-zon som sa att han gick hit för att få den som unik. Toppen, underbart. Med en mitt (ja det är säkert flera som tycker detta) skulle man kanske få honom o andra att besöka mullezonen 50 ggr till. Visst är det en hälsobefrämjande medalj??

Jag har ritat ett medlajförslag....fult som attan men finns denna flerstegmedalj är jag övertyg att Turf kommer att få fler personer att besöka tex uddare mulle-zoner fler än en gång.

/Bont
Utmärkt förslag Bont!
Jag börjar få slut på rimliga medaljmål att jobba mot. Nu gör jag faktiskt omvägar för att måla fler zoner lila istället för att ta närmaste vägen hem. En antal lila zoner medalj skulle sporra mig att ta fler omvägar!

/curioso


Return to “Spelrelaterat”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests