Page 7 of 7

Re: Hur man spelar Turf (FAQ)

Posted: 03 Apr 2013, 20:51
by SaLa
I FAQ-posten som inleder den här tråden står det att blocktiden är max 60 minuter. Men här står det att den är sänkt till max 30 minuter: http://forum.turfgame.com/viewtopic.php ... 2e7#p12957

Kanske bör även detta ändras? :)
Tack! Uppdaterat :)

Ser inga zooner

Posted: 08 Oct 2013, 16:16
by jonkan
Hej,

Är helt ny på detta spel. Tyckte det såg kul ut när en polare visade hur det fungerade. Nu har jag installerat det på min lur. Ett problem uppstår dock. Jag ser inga zooner alls. Bara min egna gröna gubbe :( Säkert har jag missat något, men vad? Har bläddrat igenom alla menyer etc. men är helt lost! :?:

Re: Ser inga zooner

Posted: 08 Oct 2013, 16:21
by Lillklippan
Hej,

Är helt ny på detta spel. Tyckte det såg kul ut när en polare visade hur det fungerade. Nu har jag installerat det på min lur. Ett problem uppstår dock. Jag ser inga zooner alls. Bara min egna gröna gubbe :( Säkert har jag missat något, men vad? Har bläddrat igenom alla menyer etc. men är helt lost! :?:
Kontrollera så att du har en bra data uppkoppling (en långsam dataupkopping så tar kartor och zoner väldigt lång tid att ladda ner). Det kan hjälpa ibland att kontollera att du inte har en öppen WiFi kopping mot något öppet nät I närheten. Det kan ställa till problem.
Kontrollera även att du har GPS igång.

Re: Ser inga zooner

Posted: 08 Oct 2013, 16:26
by jonkan
Hej,

Är helt ny på detta spel. Tyckte det såg kul ut när en polare visade hur det fungerade. Nu har jag installerat det på min lur. Ett problem uppstår dock. Jag ser inga zooner alls. Bara min egna gröna gubbe :( Säkert har jag missat något, men vad? Har bläddrat igenom alla menyer etc. men är helt lost! :?:
Kontrollera så att du har en bra data uppkoppling (en långsam dataupkopping så tar kartor och zoner väldigt lång tid att ladda ner). Det kan hjälpa ibland att kontollera att du inte har en öppen WiFi kopping mot något öppet nät I närheten. Det kan ställa till problem.
Kontrollera även att du har GPS igång.
Tack för kvickt svar. Jag har en snabb uppkoppling.. strömma musik, surfa osv. fungerar utan problem. Inte heller uppkopplad mot andra nät och GPS är igång, min gröna "gubbe" visar ju också rätt position.

Edit: vad är det för skillnad på den version som är gratis och den som kostar 40:- ?

Edit2: Nu fungerade det. Avinstallerade och hämtade hem det på nytt, av någon anledning hoppade det igång då.

Re: Hur man spelar Turf (FAQ)

Posted: 08 Oct 2013, 19:03
by LoneDog
Edit: vad är det för skillnad på den version som är gratis och den som kostar 40:- ?
Den ena kostar 40 den andra kostar 0:-


Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Re: Hur man spelar Turf (FAQ)

Posted: 08 Oct 2013, 19:06
by DIProgan
De dryga människorna finns i båda

Re: Hur man spelar Turf (FAQ)

Posted: 08 Oct 2013, 19:35
by tomtebloss
Edit: vad är det för skillnad på den version som är gratis och den som kostar 40:- ?
Ingen skillnad alls. Det enda är att de som utvecklar spelet får in lite extra pengar som de kan lägga på utveckling och serverkostnad tex.

Re: Hur man spelar Turf (FAQ)

Posted: 20 May 2018, 13:17
by PaltN
--Denna FAQ har nu i sitt nuvarande skick förts över till Turfs officiella wiki!--