Utlandsturf och datatrafik

Här diskuteras saker som rör själva spelandet (gameplay), tiden då du är ute "in action"
affanicaffan
Posts: 605
Joined: 16 Nov 2012, 00:27
Country: Sweden
Location: Umeå

Re: Utlandsturf och datatrafik

Postby affanicaffan » 11 Feb 2013, 20:55

Nu fungerar det :)
I'M BACK!!! :D Åtminstone tills knät strejkar igen (augusti 2017) ;)

affanicaffan
Posts: 605
Joined: 16 Nov 2012, 00:27
Country: Sweden
Location: Umeå

Re: Utlandsturf och datatrafik

Postby affanicaffan » 04 May 2013, 21:58

TACK UrbanGeeks för den fantastiska funktionen att "spola tillbaka i tiden". Din sida är ju helt otrolig. Jag funderar förresten på om man kan lägga in en funktion där man även mäter avstånd som inte går direkt mellan zonerna, så man t.ex. kan planera den cykelväg som man egentligen har tänkt ta?
I'M BACK!!! :D Åtminstone tills knät strejkar igen (augusti 2017) ;)

wanwa
Posts: 486
Joined: 08 Oct 2012, 14:54
Country: Sweden

Re: Utlandsturf och datatrafik

Postby wanwa » 05 May 2013, 12:01

TACK UrbanGeeks för den fantastiska funktionen att "spola tillbaka i tiden". Din sida är ju helt otrolig.
Kan inte annat än hålla med. TACK - du är grym du! :D

User avatar
UrbanGeeks
Posts: 149
Joined: 26 Sep 2012, 00:51
Country: Sweden

Re: Utlandsturf och datatrafik

Postby UrbanGeeks » 05 May 2013, 18:09

TACK UrbanGeeks för den fantastiska funktionen att "spola tillbaka i tiden". Din sida är ju helt otrolig. Jag funderar förresten på om man kan lägga in en funktion där man även mäter avstånd som inte går direkt mellan zonerna, så man t.ex. kan planera den cykelväg som man egentligen har tänkt ta?
Tack själv. Det visade sig inte vara så jobbigt att lägga till egna punkter i avståndsmätningen. Ibland har man igen att man inte fulkodad för mycket... ;) Testa på du så får vi se hur det funkar!

affanicaffan
Posts: 605
Joined: 16 Nov 2012, 00:27
Country: Sweden
Location: Umeå

Re: Utlandsturf och datatrafik

Postby affanicaffan » 05 May 2013, 18:22

Tack själv. Det visade sig inte vara så jobbigt att lägga till egna punkter i avståndsmätningen. Ibland har man igen att man inte fulkodad för mycket... ;) Testa på du så får vi se hur det funkar!
Åh halleluja!!! :D :D :D Tack så fantastiskt mycket!
I'M BACK!!! :D Åtminstone tills knät strejkar igen (augusti 2017) ;)

affanicaffan
Posts: 605
Joined: 16 Nov 2012, 00:27
Country: Sweden
Location: Umeå

Re: Utlandsturf och datatrafik

Postby affanicaffan » 07 May 2013, 16:33

Går det att få en funktion där man ringar in ett område med zoner (typ en stad) och att man då kan få en siffra i översta raden: "Zones selected: 35" ?

Din sida är helt underbar :D
I'M BACK!!! :D Åtminstone tills knät strejkar igen (augusti 2017) ;)

User avatar
UrbanGeeks
Posts: 149
Joined: 26 Sep 2012, 00:51
Country: Sweden

Re: Utlandsturf och datatrafik

Postby UrbanGeeks » 07 May 2013, 17:39

Går det att få en funktion där man ringar in ett område med zoner (typ en stad) och att man då kan få en siffra i översta raden: "Zones selected: 35" ?

Din sida är helt underbar :D
Det skulle innebära en hel del jobb misstänker jag. Det är absolut ingen femminutersfix, så det får nog läggas in på önskelistan över funktioner. Kommer jag inte på något annat spännande att göra så kan jag kolla på det när jag får ledig tid för lite utveckling.

affanicaffan
Posts: 605
Joined: 16 Nov 2012, 00:27
Country: Sweden
Location: Umeå

Re: Utlandsturf och datatrafik

Postby affanicaffan » 07 May 2013, 18:35

Går det att få en funktion där man ringar in ett område med zoner (typ en stad) och att man då kan få en siffra i översta raden: "Zones selected: 35" ?

Din sida är helt underbar :D
Det skulle innebära en hel del jobb misstänker jag. Det är absolut ingen femminutersfix, så det får nog läggas in på önskelistan över funktioner. Kommer jag inte på något annat spännande att göra så kan jag kolla på det när jag får ledig tid för lite utveckling.
Duger för mig :)
I'M BACK!!! :D Åtminstone tills knät strejkar igen (augusti 2017) ;)

User avatar
UrbanGeeks
Posts: 149
Joined: 26 Sep 2012, 00:51
Country: Sweden

Re: Utlandsturf och datatrafik

Postby UrbanGeeks » 08 May 2013, 22:09

Går det att få en funktion där man ringar in ett område med zoner (typ en stad) och att man då kan få en siffra i översta raden: "Zones selected: 35" ?

Din sida är helt underbar :D
Det skulle innebära en hel del jobb misstänker jag. Det är absolut ingen femminutersfix, så det får nog läggas in på önskelistan över funktioner. Kommer jag inte på något annat spännande att göra så kan jag kolla på det när jag får ledig tid för lite utveckling.
Duger för mig :)
Fick visst lite tid över.. Det blev en ny knapp i översta raden.

wanwa
Posts: 486
Joined: 08 Oct 2012, 14:54
Country: Sweden

Re: Utlandsturf och datatrafik

Postby wanwa » 08 May 2013, 22:17

Fick visst lite tid över.. Det blev en ny knapp i översta raden.
Fullkomligt fenomenalt! :) Tack från mig.


Return to “Spelrelaterat”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest