Page 3 of 9

Re: Utlandsturf och datatrafik

Posted: 11 Feb 2013, 20:55
by affanicaffan
Nu fungerar det :)

Re: Utlandsturf och datatrafik

Posted: 04 May 2013, 21:58
by affanicaffan
TACK UrbanGeeks för den fantastiska funktionen att "spola tillbaka i tiden". Din sida är ju helt otrolig. Jag funderar förresten på om man kan lägga in en funktion där man även mäter avstånd som inte går direkt mellan zonerna, så man t.ex. kan planera den cykelväg som man egentligen har tänkt ta?

Re: Utlandsturf och datatrafik

Posted: 05 May 2013, 12:01
by wanwa
TACK UrbanGeeks för den fantastiska funktionen att "spola tillbaka i tiden". Din sida är ju helt otrolig.
Kan inte annat än hålla med. TACK - du är grym du! :D

Re: Utlandsturf och datatrafik

Posted: 05 May 2013, 18:09
by UrbanGeeks
TACK UrbanGeeks för den fantastiska funktionen att "spola tillbaka i tiden". Din sida är ju helt otrolig. Jag funderar förresten på om man kan lägga in en funktion där man även mäter avstånd som inte går direkt mellan zonerna, så man t.ex. kan planera den cykelväg som man egentligen har tänkt ta?
Tack själv. Det visade sig inte vara så jobbigt att lägga till egna punkter i avståndsmätningen. Ibland har man igen att man inte fulkodad för mycket... ;) Testa på du så får vi se hur det funkar!

Re: Utlandsturf och datatrafik

Posted: 05 May 2013, 18:22
by affanicaffan
Tack själv. Det visade sig inte vara så jobbigt att lägga till egna punkter i avståndsmätningen. Ibland har man igen att man inte fulkodad för mycket... ;) Testa på du så får vi se hur det funkar!
Åh halleluja!!! :D :D :D Tack så fantastiskt mycket!

Re: Utlandsturf och datatrafik

Posted: 07 May 2013, 16:33
by affanicaffan
Går det att få en funktion där man ringar in ett område med zoner (typ en stad) och att man då kan få en siffra i översta raden: "Zones selected: 35" ?

Din sida är helt underbar :D

Re: Utlandsturf och datatrafik

Posted: 07 May 2013, 17:39
by UrbanGeeks
Går det att få en funktion där man ringar in ett område med zoner (typ en stad) och att man då kan få en siffra i översta raden: "Zones selected: 35" ?

Din sida är helt underbar :D
Det skulle innebära en hel del jobb misstänker jag. Det är absolut ingen femminutersfix, så det får nog läggas in på önskelistan över funktioner. Kommer jag inte på något annat spännande att göra så kan jag kolla på det när jag får ledig tid för lite utveckling.

Re: Utlandsturf och datatrafik

Posted: 07 May 2013, 18:35
by affanicaffan
Går det att få en funktion där man ringar in ett område med zoner (typ en stad) och att man då kan få en siffra i översta raden: "Zones selected: 35" ?

Din sida är helt underbar :D
Det skulle innebära en hel del jobb misstänker jag. Det är absolut ingen femminutersfix, så det får nog läggas in på önskelistan över funktioner. Kommer jag inte på något annat spännande att göra så kan jag kolla på det när jag får ledig tid för lite utveckling.
Duger för mig :)

Re: Utlandsturf och datatrafik

Posted: 08 May 2013, 22:09
by UrbanGeeks
Går det att få en funktion där man ringar in ett område med zoner (typ en stad) och att man då kan få en siffra i översta raden: "Zones selected: 35" ?

Din sida är helt underbar :D
Det skulle innebära en hel del jobb misstänker jag. Det är absolut ingen femminutersfix, så det får nog läggas in på önskelistan över funktioner. Kommer jag inte på något annat spännande att göra så kan jag kolla på det när jag får ledig tid för lite utveckling.
Duger för mig :)
Fick visst lite tid över.. Det blev en ny knapp i översta raden.

Re: Utlandsturf och datatrafik

Posted: 08 May 2013, 22:17
by wanwa
Fick visst lite tid över.. Det blev en ny knapp i översta raden.
Fullkomligt fenomenalt! :) Tack från mig.