Turf Widget Beta - open source

User avatar
QaPhoto
Posts: 11
Joined: 23 Nov 2013, 16:45
Country: Sweden

Re: Turf Widget Beta - open source

Postby QaPhoto » 10 Oct 2014, 16:05

Efter senaste uppdateringen så funkar inte widgeten länge? Nån som vet vad som kan vara fel?

User avatar
AJ_
Posts: 122
Joined: 27 Feb 2012, 20:32
Country: Sweden
Location: Linköping

Re: Turf Widget Beta - open source

Postby AJ_ » 10 Oct 2014, 16:22

Ingen aning. Är den det för alla? Vad är symptomen?
TurfWidget
Image
Mobil: Nexus 5X | Stad: Linköping

User avatar
QaPhoto
Posts: 11
Joined: 23 Nov 2013, 16:45
Country: Sweden

Re: Turf Widget Beta - open source

Postby QaPhoto » 10 Oct 2014, 16:37

Det står server error, visas inga siffror.

User avatar
AJ_
Posts: 122
Joined: 27 Feb 2012, 20:32
Country: Sweden
Location: Linköping

Re: Turf Widget Beta - open source

Postby AJ_ » 10 Oct 2014, 16:54

Vad har du för telefon och android-version?
Kommer du åt http://api.turfgame.com/v4 från en browser i din telefon?
Antar att ditt turf-nick är QaPhoto.

Jag ska testa lite saker ikväll.
TurfWidget
Image
Mobil: Nexus 5X | Stad: Linköping

tomtebloss
Posts: 1279
Joined: 17 Aug 2010, 17:00
Country: Sweden
Contact:

Re: Turf Widget Beta - open source

Postby tomtebloss » 10 Oct 2014, 17:27

Den fungerar fint fortfarande för mig.

User avatar
QaPhoto
Posts: 11
Joined: 23 Nov 2013, 16:45
Country: Sweden

Re: Turf Widget Beta - open source

Postby QaPhoto » 10 Oct 2014, 17:51

Ja kommer åt sidan, använder Samsung Galaxy tab 2 7.0 Androidversion 4.1.2

User avatar
QaPhoto
Posts: 11
Joined: 23 Nov 2013, 16:45
Country: Sweden

Re: Turf Widget Beta - open source

Postby QaPhoto » 10 Oct 2014, 17:52

Japp använder qaphoto som användare. :)

User avatar
AJ_
Posts: 122
Joined: 27 Feb 2012, 20:32
Country: Sweden
Location: Linköping

Re: Turf Widget Beta - open source

Postby AJ_ » 12 Oct 2014, 16:32

Jag hittar inget direkt fel men..

Jag gissar att det har att göra med att widgeten (och API:et) har blivit kinkigare med hur identifieringen av användare går till. Det står att man ska ange sin epost i inställningarna för widgeten. Tidigare fungerade dock även om man skrev sitt användarnamn. Nu måste man i API:et veta om det är epost, namn eller id man har angett.

Kan det stämma att ni som har problem efter uppdateringen har angett turf-namn i stället för epost i widgetens inställningar?
TurfWidget
Image
Mobil: Nexus 5X | Stad: Linköping

User avatar
QaPhoto
Posts: 11
Joined: 23 Nov 2013, 16:45
Country: Sweden

Re: Turf Widget Beta - open source

Postby QaPhoto » 12 Oct 2014, 18:25

Jag hade skrivit mitt användarnamn och ändrade nu till mail addressen och då funkade det fint. Tack för hjälpen. :)

WildLynx
Posts: 76
Joined: 12 Aug 2015, 14:19
Country: Finland

Re: Turf Widget Beta - open source

Postby WildLynx » 20 Apr 2016, 07:41

Av någon orsak visar widgeten nu noll zoner, noll poäng. Fick igår från widgeten meddelande om att jag har förlorat 7 zoner, men dom fanns alla kvar när jag kollade. Inga problem i turfappen, har kvar både zoner och poäng. Samma emailadress funkar fint i Warded.... ???


Return to “Tredje Part”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest