Page 3 of 5

Re: Sv: Länskampwidgeten

Posted: 17 Mar 2013, 00:40
by HappyF
Testade precis version 1.1.1 av seriewidgeten och det är fortfarande samma problem, det står Laddar men sen händer inget mer.

Skickat från min ASUS Transformer Pad TF300T via Tapatalk 2
Har du prövat att ta bort den och lägga till den igen?
Om du får upp en möjlighet att rapportera in felet får du jättegärna göra det så jag kan se vad som smäller.

Har försökt återupprepa det men inte lyckats ännu :(
Efter avinstallation, omstart och ny installation så fungerar den. :-)

Perfekt widget för oss som är med i seriespelet. Tack så mycket!

Skickat från min ASUS Transformer Pad TF300T via Tapatalk 2

Re: Sv: Länskampwidgeten

Posted: 17 Mar 2013, 09:33
by Blabert
Någon chans att få stöd för flera divisioner samtidigt i framtiden? :-)


Image

Skickat från min C6603 via Tapatalk 2

Re: Sv: Länskampwidgeten

Posted: 17 Mar 2013, 09:34
by Blabert
Grymt bra jobbat för övrigt, tål att sägas igen :-)

Skickat från min C6603 via Tapatalk 2

Re: Sv: Länskampwidgeten

Posted: 17 Mar 2013, 12:02
by turdus
Någon chans att få stöd för flera divisioner samtidigt i framtiden? :-)
Jodå den ska någ gå att ordna var tanken men vart lite strul med att hitta det jag sparat men tror jag vet hur jag ska göra.

Re: Länskampwidgeten

Posted: 17 Mar 2013, 18:16
by GuteLappen
Varför finns inte div 7 med? Eller Mao lägg till den också, värdelös för mig annars.

Re: Länskampwidgeten

Posted: 17 Mar 2013, 20:31
by turdus
har lagt till top 15 på den om man ska göra listan scrollningsbar på något lätt sätt måste man kräva android 3.0 eller högre vilket 20% av de som kör den inte har.

Har även lagt till möjlighet till olika serier i olika widgets.
I nästa version ska man kunna ha olika uppdateringstider och olika lag också...

Re: Länskampwidgeten

Posted: 17 Mar 2013, 21:33
by GuteLappen
har lagt till top 15 på den om man ska göra listan scrollningsbar på något lätt sätt måste man kräva android 3.0 eller högre vilket 20% av de som kör den inte har.
Ok. Hat inte programmerat med Android SDK, bara testat. Men skulle det krävas 3.0 för att scrolla? Bara för att det ären widget då?
Detta är vad Google spottar ur sig då man söker: http://developer.android.com/reference/ ... w.html#top

Re: Sv: Länskampwidgeten

Posted: 17 Mar 2013, 21:37
by Blabert
har lagt till top 15 på den om man ska göra listan scrollningsbar på något lätt sätt måste man kräva android 3.0 eller högre vilket 20% av de som kör den inte har.
Ok. Hat inte programmerat med Android SDK, bara testat. Men skulle det krävas 3.0 för att scrolla? Bara för att det ären widget då?
Detta är vad Google spottar ur sig då man söker: http://developer.android.com/reference/ ... w.html#top
Nu fick jag ont i ögonen av alla konstigheter i den länken, men jag är också rätt säker på att scroll i widgets är inte möjligt under ICS (när det gäller telefoner då), det är nog precis som turdus skriver bara möjligt från HC och uppåt.

Skickat från min C6603 via Tapatalk 2

Re: Länskampwidgeten

Posted: 31 Mar 2013, 21:48
by turdus
Förhoppningsvis kan jag få upp en ny version med de nya serierna imorgon...
Men kan inte lova något

Re: Länskampwidgeten

Posted: 06 Apr 2013, 06:40
by turdus
Bättre sent än aldrig, nu finns de nya serierna i widgeten