v4/feeds/takeover

pobe
Posts: 59
Joined: 24 Jul 2012, 21:39
Country: Sweden

v4/feeds/takeover

Postby pobe » 20 Jan 2014, 23:24

Håller på och leker med V4 api:et. Jag försöker fånga alla takeovers. Programmet pollar "v4/feeds/takeover" var 30:e sekund i hopp om att kunna fånga alla takeovers.

Jag är tämligen säker på att alla takeovers inte finns med i feeden. Jag har så sent som under kvällen kört en kort runda och sett att alla mina takeovers inte funnits med i feed:en. Jag vet att det inte är så att det tas så många zoner så att det blir data overrun.

Är det inte så att alla takeovers ska finnas med i v4/feeds/takeover feed:en?


har någon på utvecklingssidan någon kommentar eller idé om vad detta kan bero på.


p.s om ni vill kan jag lista rundan och ange vilka zoner som kom med i feeden och vilka som ej fanns med.

pobe
Mobil: Samsung Galaxy S6 (Active)
Stad: Stockholm (Västerort)
Färdsätt: Cykel (Cross Cressent Zapto, MTB Scott 930 )

User avatar
Drassen
Site Admin
Posts: 2412
Joined: 04 Aug 2010, 11:46

Re: v4/feeds/takeover

Postby Drassen » 21 Jan 2014, 09:21

maila gärna en lista med lite exempel till contact@turfgame.com
så underlättas felsökning.

mvh andreas
--No Private Messages please, use contact@turfgame.com instead.--

User avatar
UrbanGeeks
Posts: 149
Joined: 26 Sep 2012, 00:51
Country: Sweden

Re: v4/feeds/takeover

Postby UrbanGeeks » 02 Feb 2014, 11:48

Håller på och leker med V4 api:et. Jag försöker fånga alla takeovers. Programmet pollar "v4/feeds/takeover" var 30:e sekund i hopp om att kunna fånga alla takeovers.

Jag är tämligen säker på att alla takeovers inte finns med i feeden. Jag har så sent som under kvällen kört en kort runda och sett att alla mina takeovers inte funnits med i feed:en. Jag vet att det inte är så att det tas så många zoner så att det blir data overrun.

Är det inte så att alla takeovers ska finnas med i v4/feeds/takeover feed:en?


har någon på utvecklingssidan någon kommentar eller idé om vad detta kan bero på.


p.s om ni vill kan jag lista rundan och ange vilka zoner som kom med i feeden och vilka som ej fanns med.

pobe
Jag upplever också att det saknas en mängd takeovers i APIet.
Har lagt en buggrapport på detta http://issues.turfgame.com/view/987

User avatar
SunYour
Zone General
Posts: 2063
Joined: 29 Dec 2011, 00:56
Country: Sweden

Re: v4/feeds/takeover

Postby SunYour » 02 Feb 2014, 23:07

Håller på och leker med V4 api:et. Jag försöker fånga alla takeovers. Programmet pollar "v4/feeds/takeover" var 30:e sekund i hopp om att kunna fånga alla takeovers.

Jag är tämligen säker på att alla takeovers inte finns med i feeden. Jag har så sent som under kvällen kört en kort runda och sett att alla mina takeovers inte funnits med i feed:en. Jag vet att det inte är så att det tas så många zoner så att det blir data overrun.

Är det inte så att alla takeovers ska finnas med i v4/feeds/takeover feed:en?


har någon på utvecklingssidan någon kommentar eller idé om vad detta kan bero på.


p.s om ni vill kan jag lista rundan och ange vilka zoner som kom med i feeden och vilka som ej fanns med.

pobe
Jag upplever också att det saknas en mängd takeovers i APIet.
Har lagt en buggrapport på detta http://issues.turfgame.com/view/987
Bra UrbanGeeks, har du möjlighet att ta fram en liten lista på saknade takeovers, så underlättar det felsökningen...
Även v4/zones har en liten bugg som jag tror härrör från om det finns neutrala zoner i den yta som skickas med förfrågan
Mobile: Samsung S7| Location: Västerås / Stockholm

pobe
Posts: 59
Joined: 24 Jul 2012, 21:39
Country: Sweden

Re: v4/feeds/takeover

Postby pobe » 03 Feb 2014, 01:24

För en vecka sedan mailade jag contact@turfgame.com en referense till en runda och en dump med
v4/feeds/takeover zoner samt ett exempel på ett tidsfönster med direkta tidsjämförelser, så informationen finns. Om någon annan vill ha den kan jag skicka den. Lite sugen på att få det att fungera.
Håller på och leker med V4 api:et. Jag försöker fånga alla takeovers. Programmet pollar "v4/feeds/takeover" var 30:e sekund i hopp om att kunna fånga alla takeovers.

Jag är tämligen säker på att alla takeovers inte finns med i feeden. Jag har så sent som under kvällen kört en kort runda och sett att alla mina takeovers inte funnits med i feed:en. Jag vet att det inte är så att det tas så många zoner så att det blir data overrun.

Är det inte så att alla takeovers ska finnas med i v4/feeds/takeover feed:en?


har någon på utvecklingssidan någon kommentar eller idé om vad detta kan bero på.


p.s om ni vill kan jag lista rundan och ange vilka zoner som kom med i feeden och vilka som ej fanns med.

pobe
Jag upplever också att det saknas en mängd takeovers i APIet.
Har lagt en buggrapport på detta http://issues.turfgame.com/view/987
Bra UrbanGeeks, har du möjlighet att ta fram en liten lista på saknade takeovers, så underlättar det felsökningen...
Även v4/zones har en liten bugg som jag tror härrör från om det finns neutrala zoner i den yta som skickas med förfrågan
Mobil: Samsung Galaxy S6 (Active)
Stad: Stockholm (Västerort)
Färdsätt: Cykel (Cross Cressent Zapto, MTB Scott 930 )

User avatar
SunYour
Zone General
Posts: 2063
Joined: 29 Dec 2011, 00:56
Country: Sweden

Re: v4/feeds/takeover

Postby SunYour » 03 Feb 2014, 01:42

Hmm... Lägg gärna med i issuen också, för det har du väl skrivit en redan?
Mobile: Samsung S7| Location: Västerås / Stockholm

pobe
Posts: 59
Joined: 24 Jul 2012, 21:39
Country: Sweden

Re: v4/feeds/takeover

Postby pobe » 03 Feb 2014, 02:21

Hmm... Lägg gärna med i issuen också, för det har du väl skrivit en redan?
Har gjort tag-along på UrbanGeeks issue http://issues.turfgame.com/view/987.
Mobil: Samsung Galaxy S6 (Active)
Stad: Stockholm (Västerort)
Färdsätt: Cykel (Cross Cressent Zapto, MTB Scott 930 )

User avatar
SunYour
Zone General
Posts: 2063
Joined: 29 Dec 2011, 00:56
Country: Sweden

Re: v4/feeds/takeover

Postby SunYour » 03 Feb 2014, 09:56

Stiligt!
Mobile: Samsung S7| Location: Västerås / Stockholm

Wittemyr
Posts: 35
Joined: 18 Sep 2012, 11:36
Country: Sweden

Re: v4/feeds/takeover

Postby Wittemyr » 26 Jan 2015, 08:38

Någon som fått till någon lösning eller workaround som funkar?

User avatar
UrbanGeeks
Posts: 149
Joined: 26 Sep 2012, 00:51
Country: Sweden

Re: v4/feeds/takeover

Postby UrbanGeeks » 26 Jan 2015, 09:18

Har inte kollat på detta på ett bra tag, men när jag kollade idag så stämde takeovers jag fångade in igår via APIet exakt med de 15193 som webbsidan rapporterar. Så om vi nu utgår från att webbsidan rapporterar korrekt så ser det ju bra ut....


Return to “Tredje Part”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest