Förbättra poängsystemet

Allmänt snack om spelets utveckling

Moderator: SaLa

ojarnstr
Posts: 24
Joined: 13 May 2016, 15:20
Country: Finland

Re: Förbättra poängsystemet

Postby ojarnstr » 08 Nov 2020, 17:37

Du har absolut rätt det jag försökte säga är take points och PPH har väl som mening att försöka balansera det hela. Men det betyder inte att det alltid fungerar... en jätteaktiv kommun med bra zontäthet kan ju plötsligt bli inaktiv. Då kommer de få spelare som är kvar kunna njuta av 185 take points och massor av zoner.

Men förra omgången är kanske inte det bästa exemplet på ett dåligt poängsystem. Hen som tog flest takeovers vann ju också och med ganska så god marginal just under 200 000 poäng. På den nivån som jag spelar behöver jag två veckor och aktiva lokalkonkurrenter för att ta in den summan.

Grodden
Posts: 1
Joined: 28 Apr 2020, 21:07
Country: Sweden

Re: Förbättra poängsystemet

Postby Grodden » 11 Nov 2020, 18:17

Håller med där du säger att på:den nivån som jag spelar behöver jag okså två veckor och aktiva lokalkonkurrenter för att ta in den summan :) EXEMPEL:
Försökte mig på att ligga topp 3 i världen i sommras.
Gick bra i början, log 3:a och 4:a i världen.
Men efter ca_: 2v började det bli jobbigt att åka runt med bilen, till olika städer utanför Lidköping efter som vi inte har många aktiva Turfare.
Skulle vara bättre för oss i mindre städer, att dessa Zoner blir röda igen efter ca:4-5 timmar igen. skulle göra det rättvisare å lättare kunna utmana toppen.. Bara en tanke från mig. Martin (grodden)


Return to “Allmänt”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest