Tröttnade på min turfmobil, köpte ny.

Allmänt snack om spelets utveckling

Moderator: SaLa

scorp
Posts: 20
Joined: 09 Jan 2020, 18:44
Country: Sweden

Re: Tröttnade på min turfmobil, köpte ny.

Postby scorp » 11 Oct 2021, 20:05

Det är nog bara kompassen som är uppfuckad. Turf funkar jättebra. Kanske inte om man vill vrida kartan efter färdriktningen, det använder jag inte och har inte testat. Google Maps visar helt fel riktning men placerar mig ivf i närheten av var jag är och klagar hela tiden över dålig signal. Tror det var det som jag lurade mig på, trodde det gällde GPSen. Runkeeper plottade rutten ungefär längs de gator jag faktiskt gick på min provtur, men det ser ut som jag sprungit i sicksack mellan trädgårdarna på båda sidor och en och annan avstickare blev det också.

Nåja, förhandlingar pågår och jag är jättenöjd med allting annat. Skönt med stor skärm och vikten har jag redan vant mig vid. Går inte ner i alla fickor dock. Måste jag skicka in den för service får det väl bli så. Min gamla laddar fortfarande, men USB-kontakten kan trilla ur när som helst.

scorp
Posts: 20
Joined: 09 Jan 2020, 18:44
Country: Sweden

Re: Tröttnade på min turfmobil, köpte ny.

Postby scorp » 11 Oct 2021, 20:24

Tog en stund förstå hur få turfljudet .
Nu först när jag redan skapat en tråd om att jag inte längre hör rösten ser jag att du hade samma problem. Kinarelaterat? :P

Hur gjorde du för att få tillbaks rösten?

User avatar
deppen
Posts: 53
Joined: 04 Jul 2019, 08:11
Country: Sweden

Re: Tröttnade på min turfmobil, köpte ny.

Postby deppen » 12 Oct 2021, 08:01

Den telefonen jag köpte , går in i spel läge när jag startar turf, har ännu inte fattat hur stänga av det helt. Men jag provade olika inställningar i själva spel läges appen, Sen fick jag tillbaks turf rösten .
Men den tjöt aldrig som du beskivit det, var bara tyst.


Return to “Allmänt”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest