Page 1 of 4

Starten på ny runda

Posted: 04 May 2014, 12:36
by mortuus
bara för mig som turf helt tvärdör vid starten på ny runda? lyckades ta kanske 2 zoner på en halvtimma nu sen gav jag upp.. är det så här det ska vara varje månad utan att man ser en förbättring? uppenbarligen pallar ju inte servrarna trycket men det är ju samma sak varje månad ny runda och allt bara tvärdör.. inte direkt kul.

Re: Starten på ny runda

Posted: 04 May 2014, 12:41
by RedWulfr
Samma här, ser dock via webinterfacet att andra i mitt område har över tusen poäng. Funderar på om det är skillnad på telefoner. Jag kör med Iphone, den har ju en tendens att vara segare på typ alla sätt...

Re: Starten på ny runda

Posted: 04 May 2014, 13:23
by Kingslayer

Re: Starten på ny runda

Posted: 04 May 2014, 14:36
by mortuus
Önskar man kunde få lite respons från Devs ang detta, det är inget nytt problem direkt. Jag minns då inte när senast en ny runda började och man kunde minuten senare ta en zon eller två utan nåt problem, efter 3 år igång borde man ju ha fixat detta något bättre än vad det är idag.

Re: Starten på ny runda

Posted: 04 May 2014, 15:06
by LeiLar
Jag skänkte lite mer pengar just nu. Pengar löser väl inte alla problem men det blir väl inte sämre i alla fall. Så skänk (ytterligare) en slant även du! :)

Re: Starten på ny runda

Posted: 04 May 2014, 15:28
by VoidHog
Starten i varje period är spelets sämsta sida tycker jag. Synd på ett sånt kul spel i övrigt.

Till utvecklare och driftpersonal: Var ligger problemet?
Jag har resurser i form av maskiner och internetlinor. Känner dessutom flera duktiga mjukvaruutvecklare. Kan jag/vi hjälpa till? Är serversystemet P2P, decentraliserat, ligger databasen på en ensam maskin?

Kommunicera med oss och låt oss hjälpa till.
Är det pengar ni behöver? Säg något!

//VH

Re: Starten på ny runda

Posted: 04 May 2014, 16:02
by GuteLappen
Håller med VoidHog.

Skickat från min Samsung Galaxy S5

Re: Starten på ny runda

Posted: 04 May 2014, 16:08
by mortuus
Kan inte ens ansluta nu ens,, får bara zone lost men inga zoner eller spelare syns.. var är utvecklarna? känns ju inget kul detta sitta å försöka ansluta i timmar utan resultat.

Re: Sv: Starten på ny runda

Posted: 04 May 2014, 16:11
by Blabert
Starten i varje period är spelets sämsta sida tycker jag. Synd på ett sånt kul spel i övrigt.

Till utvecklare och driftpersonal: Var ligger problemet?
Jag har resurser i form av maskiner och internetlinor. Känner dessutom flera duktiga mjukvaruutvecklare. Kan jag/vi hjälpa till? Är serversystemet P2P, decentraliserat, ligger databasen på en ensam maskin?

Kommunicera med oss och låt oss hjälpa till.
Är det pengar ni behöver? Säg något!

//VH
Problemet som jag förstått är att det är väldigt svårt att skapa en testmiljö som simulerar en omgångstart, inte själva serverkapaciteten. För att citera behövs "en bättre test-rigg"... Vad det betyder vetifan :-)
Men om du verkligen vill hjälpa, mejla andreas@andrimon.com :-)

Skickat från min Z1 via Tapatalk

Re: Starten på ny runda

Posted: 04 May 2014, 16:24
by GuteLappen
Ser snarare att utvecklarna skriver här än att de Mailar.
Vet man var felet är, vad krävs för att undvika problemet?

Skickat från min Samsung Galaxy S5