Page 1 of 1

Allianser

Posted: 30 Jun 2015, 14:59
by MartyParty89
Hej allihopa! :)

Vi är ett gäng som precis hittat till turf, och vill först och främst säga att det är ett väldigt kul koncept och definitivt beroendeframkallande! :)

Dock undrar vi om det finns någon möjlighet att skapa allianser inom turf, d.v.s. gå ihop några stycken och skapa en gruppering som jobbar tillsammans? Är det någonting som har diskuterats tidigare? Vad finns det för argument för och emot?

Ni mer erfarna turfare får gärna kommentera och ge synpunkter! Tack på förhand! :)

/MartyParty89

Re: Allianser

Posted: 30 Jun 2015, 15:41
by hazzard
det finns nåt som heter lagturf, dock kan man inte skapa några grupper i själva appen men det har föreslagits många gånger att man ska kunna skapa egna grupper och tävla mot sina vänner, bekanta osv.. när om nåt sånt kommer har jag inget svar på..

http://turf.kng.se/

Re: Allianser

Posted: 30 Jun 2015, 16:48
by LeiLar
Michael Estwik i Umeå håller på med ett projekt som han kallar Turfutmaningen. Kanske blir det något som kan vara till glädje för dig, MartyParty80. Han gör detta vid sidan av sitt jobb så det är ännu inte klart.

Re: Allianser

Posted: 30 Jun 2015, 17:10
by DIProgan
Frågan är vad du vill att allianserna ska ha som mål? Vill du att de helt enkelt ska tävla mot andra lag så finns den möjligheten via lagturf (om det fortfarande fungerar). Olika regioner har tävlat mot varandra genom detta några gånger förr med sina egna regler för poängräkning.

Är ni däremot mer intresserade av att faktiskt kunna turfa tillsammans så finns ett gäng förslag på hur utvecklarna skulle kunna implementera det. Mest relevanta diskussionen här: http://forum.turfgame.com/viewtopic.php ... 006#p42943

Re: Allianser

Posted: 30 Jun 2015, 17:36
by LeiLar
Om man vill spela något tillsammans med sina kompisar så kan man ju testa Ingress.

Re: Allianser

Posted: 01 Jul 2015, 22:21
by omega
Om man vill spela något tillsammans med sina kompisar så kan man ju testa Ingress.
-1