Turf funkar inte

Ärenden som nu blivit införda i spelet

Moderators: TBIT, Stonecape

User avatar
Onewheel
Posts: 36
Joined: 02 Aug 2011, 20:53

Turf funkar inte

Postby Onewheel » 19 Apr 2012, 11:16

Turf funkar inte trots 3G täckning. Har startat om telefonen och även installerat om appen. Det står vara noll på mig på allt samt att zonerna ej syns. Så brukar det se ut om man ej är ansluten till nätet. Men det är jag eftersom webbradion på mobilen funkar.. :-(

User avatar
RedWulfr
Posts: 89
Joined: 17 Feb 2012, 09:13
Country: Sweden

Re: Turf funkar inte

Postby RedWulfr » 19 Apr 2012, 11:20

jag har haft problem hela morhonen också. Jag har testat med tre olika enheter, dock med samma konto. så det måste vara nåt med databasen el. likn.
mkt frustrerande, har åkt över halva sverige idag och missat minst 20 zoner :-(
Image

User avatar
RedWulfr
Posts: 89
Joined: 17 Feb 2012, 09:13
Country: Sweden

Re: Turf funkar inte

Postby RedWulfr » 19 Apr 2012, 11:21

lol inte ens bannern i min signatur hittar mig. "username not found"
Image

Wallen
Zonemaker
Posts: 998
Joined: 20 Feb 2012, 12:43
Country: Sweden

Re: Turf funkar inte

Postby Wallen » 19 Apr 2012, 11:29

För mig funkar det....

User avatar
Blabert
Zonemaker
Posts: 3008
Joined: 02 Mar 2011, 14:59
Country: Sweden
Location: Falun/Stockholm

Sv: Turf funkar inte

Postby Blabert » 19 Apr 2012, 11:30

Startade turf och väntade några minuter sen kom det igång.

Sär skrivet med SwiftKey 3 och Tapatalk 2
Image

User avatar
Onewheel
Posts: 36
Joined: 02 Aug 2011, 20:53

Turf funkar inte

Postby Onewheel » 19 Apr 2012, 11:59

Nu hoppade det igång :-)

User avatar
Onewheel
Posts: 36
Joined: 02 Aug 2011, 20:53

Turf funkar inte

Postby Onewheel » 19 Apr 2012, 12:39

Och där ballade det ur igen. :-(

User avatar
RedWulfr
Posts: 89
Joined: 17 Feb 2012, 09:13
Country: Sweden

Re: Turf funkar inte

Postby RedWulfr » 19 Apr 2012, 12:46

folk runtomkring plockar zoner som galningar, ser ej deras avatarer, ej heller zonerna i fråga, men utropstecken där zoner nyligen plockats. min status med poäng etc. laddas inte öht.
Image

User avatar
Nattkryp
Posts: 298
Joined: 15 Aug 2011, 09:36

Re: Turf funkar inte

Postby Nattkryp » 19 Apr 2012, 13:09

Upplevde något liknande i morse. När jag satte igång Promode så vaknade resten till liv dock.

User avatar
RedWulfr
Posts: 89
Joined: 17 Feb 2012, 09:13
Country: Sweden

Re: Turf funkar inte

Postby RedWulfr » 19 Apr 2012, 13:46

just nu funkar det, får se om det håller i.
Image


Return to “Införda”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest