Bonanza 2016 Kalmar

Post Reply
MasterOfTurf
Zonemaker
Posts: 243
Joined: 26 Nov 2012 22:51
Country: Sweden

Bonanza 2016 Kalmar

Post by MasterOfTurf »

Huvudlogga liten.jpg
Huvudlogga liten.jpg (121.69 KiB) Viewed 3949 times

Gratis, galet och grymt!

Nu är det dags att anmäla sig till Bonanza 2016 i Kalmar den 21 maj. Information och anmälningsformulär hittar du på http://www.turfgame.com och http://www.kalmarturf.se

Att delta i Bonanzan är gratis. Alla är lika välkomna oavsett om man är där för att tävla eller om man vill soft-turfa och träffa turfare från andra regioner. Turf Bonanza är fest för alla! :D

Årets Bonanza körs i två heat. Det första är uteslutande för gå- och joggingturfare. Heatet startar kl 10.30. Heat nr 2 startar kl 14.00. Heatet är enbart för cykelturfare eller för dig som använder inlines, bräda eller annat ej motordrivet fordon på hjul.

Bonanza guld-, silver-, brons- och deltagarmedaljer utdelas i båda heaten.

Stötta Bonanzan genom att beställa T-shirt, buff och badlakan! Sista dag för beställning är den 1 maj. Missa inte heller den häftiga Bonanza-banketten på kvällen - sista dag för bokning är den 13 maj!

Välkomna till årets Bonanza!

Turf Crew och Kalmar Turfförening
MasterOfTurf
Zonemaker
Posts: 243
Joined: 26 Nov 2012 22:51
Country: Sweden

Re: Bonanza 2016 Kalmar

Post by MasterOfTurf »

Anmälningarna rasslar in till Bonanzan - 87 deltagare så här långt. En uppdaterad deltagarförteckning finns på http://www.kalmarturf.se Passa på att anmäla dig före den 1 april - då får du med ditt nickname i en av eventzonerna! Om du gör en beställning deltar du även i utlottningen av en mobiltelefon.

Välkommen med din anmälan ;) / Bonanza Crew Kalmar
Post Reply

Return to “Bonanza”